Is Justin Bieber terug op Instagram?

Geschreven door op 1 september 2016 om 14:12
Justin Bieber - Fotocredits Pascal Parvex (Wikimedia Commons)

Beliebers opgelet! Justin Bieber is terug op Instagram! Nouja.. een beetje dan. Er is een profiel aangemaakt voor zijn hondje Todd.

Justin Bieber is back!

Justin Bieber heeft een tijdje terug zijn Instagram account afgesloten. Het begon allemaal toen hij weigerde om nog langer met fans op de foto te gaan. Een aantal maanden later was Bieber er helemaal klaar mee. Dus sloot hij zijn gehele Instagram profiel af. Dit tot groot verdriet van zijn fans.

Hondje Todd op Instagram

Zijn foto’s zijn misschien niet meer zichtbaar voor het grote publiek, maar geen paniek. Er is een splinternieuw account dat misschien net zo leuk is als het originele profiel van de zanger. Biebers super schattige hondje Todd heeft namelijk een eigen profiel op Instagram!

Todd the Stud

Het is onbekend wie de eigenaar is van het Instagram account van hondje Todd the Stud. Als het Justin niet is, zou het misschien Sofia Richie kunnen zijn die foto’s van de puppy deelt. Sofia is het meisje waar Bieber de laatste tijd verdacht veel mee omgaat.

Is het account origineel ?

Gaat het hier om een origineel account? Alles wijst erop van wel. Het Instagram account is geverifieerd door het @estherthecutie account. Dit is het account dat recordhouder Justin Bieber voor zijn andere hondje runt. Er staat nog maar één foto op het account maar dat worden er binnenkort vast meer! Hopelijk voor de fans laat Bieber zijn gezicht af en toe zien op het nieuwe account.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Justin Bieber Nieuws · Nieuws · Roddels