Dotan in september 2019 met comebackshow naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 4 juni 2019 om 11:42
Dotan live in het Rijksmuseum - Foto: Pernella Vermeulen (ArtiestenNieuws)

Dotan is terug! Na een roerige periode maakt de singer-songwriter in september 2019 zijn live-comeback. Hij doet dit in de Amsterdamse Paradiso, met een volledig nieuwe band.

Dotan maakt comeback in Paradiso

Groot nieuws voor fans van Dotan! De singer-songwriter geeft voor het eerst sinds 2018 een optreden in Nederland. Op maandag 23 september 2019 betreedt de zanger de bühne van zijn favoriete poppodium, Paradiso in Amsterdam. Tijdens het optreden worden hits van de muzikant, als ‘Home’ en ‘Hungry’, afgewisseld met gloednieuwe tracks, die vertolkt worden door een volledig nieuwe band.

Concertkaarten

De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 7 juni 2019 om 10:00 uur via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Comeback

Na een onstuimig 2018 is Dotan opnieuw de studio ingedoken, met als resultaat een aantal gloednieuwe nummers. Onlangs, op woensdag 29 mei 2019, verraste de zanger zijn fans door de track ‘Numb’ uit te brengen. De singer-songwriter geeft aan dat het slechts de eerste single in een reeks nieuwe muziek is.

Daarnaast deelde de tweeëndertigjarige artiest het verhaal van ‘Numb’ op Twitter. “Het is een liedje dat ik schreef in een tijd waarin ik niets voelde en niet meer wist hoe het was om iets te voelen, maar er wel alles aan wilde doen om daar weer te komen. Het is een ander geluid dan jullie van mij gewend zijn, maar ik ben er heel erg trots op en ben super benieuwd wat jullie ervan vinden.”

Beluister de nieuwe single hier:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.