65daysofstatic voor concerten naar Tilburg en Amsterdam

Geschreven door op 27 juni 2016 om 15:14
65daysofstatic (Joe Shrewsbury) - Foto: mhx | Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

65daysofstatic komt naar Nederland! Het Engelse viertal geeft in oktober concerten in 013 in Tilburg en in de Q-Factory in Amsterdam.

65daysofstatic Joe Shrewsbury - Foto: mhx | Flickr

65daysofstatic Joe Shrewsbury – Foto: mhx | Flickr

65daysofstatic concert

65daysofstatic komt voor twee optredens naar Nederland! Op maandag 17 oktober staan de bandleden in de Jupiler Zaal van 013 in Tilburg. De zaal gaat om 19:00 uur open en het concert begint om 20:00 uur.

Op vrijdag 11 november geeft de band een show in de Grote Zaal van de Q-Factory in Amsterdam. De deuren gaan om 19:30 uur open en de aanvang is om 20:00 uur.

65daysofstatic tickets

De voorverkoop start op woensdag 29 juni om 11:00 uur. Tickets voor deze shows zijn onder andere te vinden op de website van Ticketmaster.

‘Music for an Infinite Universe’

De band uit Sheffield staat bekend om hun noisy instrumental postrock en om de unieke wijze waarop ze muziek aanbieden. Zo hebben ze een live score verzorgd voor de sci-fi film ‘Silent Running’ en hebben ze een live installatie gebouwd die een oneindige compositie bood. Momenteel werken de muzikanten aan een unieke soundtrack voor de game ‘No Man’s Sky’. De eerste tracks van het album ‘No Man’s Sky: Music for an Infinite Universe’ zijn al uitgebracht. Luister hieronder naar ‘Supermoon’.

In het voorprogramma in 013 staat de Britse band Thought Forms. De groep past precies bij 65daysofstatic, met zijn overduidelijke postrock-stijl. Ze mengen ambient, shoegaze en noise tot een geweldige live-ervaring!

YouTube player

Bron: 013, Q-Factory

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·