Band Of Skulls voor concerten naar Nederland

Geschreven door op 27 juni 2016 om 13:56

Hype! Het trio van Band Of Skulls komt naar Nederland! De Engelse band heeft een nieuw album, en komt deze in oktober laten zien in Utrecht, Maastricht en Tilburg!

Band Of Skulls concert

Het Engelse trio van Band Of Skulls heeft dit jaar zijn vierde album uitgebracht, en dat moet gevierd worden met een tour! Op vrijdag 28 oktober is de band te zien in TivoliVredenburg Utrecht, op 29 oktober wordt Muziekgieterij in Maastricht bezocht, en op zondag 30 oktober wordt 013 Tilburg bezocht.

Band Of Skulls kaarten

Tickets voor de optredens zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De voorverkoop start op vrijdag 1 juli om 10:00.

Gritty, ferociously, heavy

Het Britse trio kende een stormachtig debuut. Hun debuutalbum Baby Darling Doll Face Honey werd goed opgepikt in Groot-Brittannië en in Nederland, en de band werd meteen vergeleken met The Black Keys. De single I Know What I Am werd zelfs gebruikt in Guitar Hero.

Dit jaar heeft het trio het vierde album uitgebracht, By Default genaamd. Voor de opnames ging de band naar een lege kerk in Southampton, naar eigen zeggen een enorm inspirerende plek die veel nummers opleverde. Dat is te merken aan het album. Het klinkt heerlijk wreed en energiek. Wij zien nu al iedereen dansen in TivoliVredenburg en 013!

 

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.