Bruce Springsteen en Simply Red op TW Classic

Geschreven door op 17 februari 2016 om 16:49

De line-up voor de Belgische TW Classic is vandaag bekend gemaakt. Bruce Springsteen is samen met zijn E-Street Band headliner.

Line-up TW Classic

Goed nieuws: de line-up voor TW Classic is bekend! Bruce Springsteen zal headlinen samen met zijn E-Street Band. Andere namen die naar Werchter Classic komen zijn Lionel Richie, Simply Red, Lana Del Rey, The van Jets en CC Smugglers. Het festival is op zaterdag 9 juli.

Bruce Springsteen concerten Nederland en België

Vorige week gingen tickets voor Springsteen op het Malieveld in Den Haag in de verkoop. Kaarten waren binnen een uur uitverkocht. Dat concert maakt deel uit van The River Tour 2016. Ook op Werchter Classic zal The Boss veel nummers spelen van het album The River.

Kaarten TW Classic

De kaartverkoop voor het festival begint woensdag 24 februari om 10:00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen via Ticketmaster en de website van het festival zelf.

Rock Werchter

Eerder deze week werd de line-up voor Rock Werchter aangekondigd. Daar staan dit jaar ook grote namen. Onder andere Paul McCartney treedt op. Andere namen die het festival aandoen zijn Ellie Goulding, Rammstein, Florence + the Machine, Red Hot Chili Peppers, Macklemore & Ryan Lewis, Bring Me The Horizon en Years & Years.

 

bron: Festivalinfo.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.