Een nieuwe video, een eigen game en optreden in Rotterdam voor DNCE

Geschreven door op 13 oktober 2016 om 10:30
DNCE - Foto: Disney ABC Television Group's Photostream - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Veel DNCE nieuws vandaag! Niet alleen lanceerde de band onlangs een eigen game, ook is bekend gemaakt dat ze spelen op de EMA en brengt de band een video uit voor de nieuwe single ‘Body Moves’. 

DNCE

DNCE – Foto: Disney ABC Television Group’s Photostream – (Bron: flickr)

DNCE released eigen game

Kevin Jonas de broer van Nick en Joe Jonas is weer terug in de familie business. Na de break van de Jonas Brothers ging Joe verder met band DNCE, ging Nick solo en Kevin was vooral thuis met vrouw Daniëlle en dochtertje Alena. Kevin is in die tijd ook bezig geweest met het lanceren van verschillende apps. Nu heeft hij broer Joe een handje geholpen met het lanceren van een game voor DNCE.

In het spel moet je met de geanimeerde bandleden van ballon naar ballon springen. Er is ook nieuw materiaal van de band te vinden in de game! Het spel is gratis te downloaden in de app store, maar helaas nog niet in Nederland. Als er meer informatie is over wanneer wij de game ook kunnen spelen lees je het op de site!

European Music Awards

Gister werd bekend gemaakt dat de band mag optreden tijdens de EMA (European Music Awards). Onlangs ontving de band nog een VMA (Video Music Award) voor best new artist!

‘Body Moves’

Voor de video van Body Moves hebben de bandleden samengewerkt met Victoria Secret modellen. Vooral frontman Joe Jonas is veel te zien met model Charlotte McKinney. We kijken erg uit naar het debuutalbum dat uitkomt op 18 november. Kijk hier naar de video voor Body Moves:

YouTube player

Bron: MN, People, MTV, Facebook

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · DNCE Nieuws · Nieuws