Cirque du Soleil met succesvolle show Totem naar Den Haag

Geschreven door op 6 maart 2019 om 12:10
Cirque du Soleil - fotocredits Ed Schipul (Wikimedia Commons)
UPDATE 24-5-2019: Wegens groot succes is de voorstelling ‘Totem’ van Cirque Du Soleil met maar liefst drie weken verlengd! De extra shows vinden plaats vanaf dinsdag 12 november tot en met zondag 1 december 2019 op het Malieveld in Den Haag. Tickets zijn te verkrijgen vanaf dinsdag 28 mei 2019 om 9:00 uur via de website van Cirque Du Soleil. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

In de herfst van 2019 brengt Cirque Du Soleil haar voorstelling ‘Totem’ opnieuw naar Nederland! De optredens vinden plaats op het Malieveld in Den Haag.

Cirque Du Soleil naar Malieveld

Cirque Du Soleil komt opnieuw naar Nederland! De succesvolle voorstelling ‘Totem’ is van 11 oktober tot en met 10 november 2019 te zien op het Haagse Malieveld. Tijdens deze show staat de ontwikkeling van de mens door de eeuwen heen centraal. In de herfst van 2010 was dit verhaal al te zien in Amsterdam.

Tickets

Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar vanaf maandag 11 maart 2019 om 09:00 uur via de website van de circusgroep. Uitverkocht? Kijk hier! 


‘Totem’

De wereldberoemde theatergroep staat bekend om haar indrukwekkende decors, extravagante kostuums en uiterst getalenteerde acteurs. Door het circus wordt de voorstelling ‘Totem‘ omschreven als een tijdloos verhaal, waarin het ontstaan van de mens het grote thema is van het optreden. De show bevat verschillende acts, zoals Indiase hoepeldansers, Crystal Ladies (voetjongleren) en dansers.

De gemeente van Den Haag heeft het doel om de circusgroep de komende tien jaar elke twee jaar te laten optreden. Op zondag 13 oktober 2019 vindt de officiële première plaats.

 

Bronnen: AD.nl, www.cirquedusoleil.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.