Kensington Concert HMH uitverkocht

Geschreven door op 19 augustus 2014 om 16:03

Het concert van Kensington op 20 februari in de Heineken Music Hall in Amsterdam is volledig uitverkocht. Hiermee is de hele tour van de populaire Nederlandse band uitverkocht.

Kensington concerten compleet uitverkocht

Dinsdagmiddag werden de laatste kaarten voor het concert van Kensington in de HMH verkocht en daarmee heeft de Utrechtse rockband nu ook de HMH helemaal vol. Kensington doet deze winter een clubtour door het hele land, op de bekende poppodia. De tour wordt in februari afgesloten met het optreden in de HMH. Inmiddels is de hele tour uitverkocht, met als klap op de vuurpijl het optreden voor ruim 5000 enthousiaste fans in de HMH in Amsterdam.

Hoe koop je nu nog tickets voor Kensington?

De concerten van Kensington zijn dus inmiddels helemaal uitverkocht bij het eerste verkooppunt. Als je toch nog graag kaarten voor één van de optredens wilt kopen kun je terecht bij een secundair ticketbureau. Zo heeft Topticketshop nog kaarten beschikbaar voor het optreden in de Heineken Music Hall.

 

YouTube player

Kensington succesvol

Kensington rijgt deze zomer de successen aaneen. Eerder deze maand ontving de band een Gouden Plaat voor het album Vultures. En ook het nieuwe album Rivals bestormt inmiddels de hitlijsten en kwam vorige week op nummer 1 binnen in de Album Top 100. En nu is dus de volledige Nederlandse tour uitverkocht en maakt de band voorzichtig internationaal haar eerste stapjes met een aantal optredens in Duitsland.

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Kensington Nieuws