Armin van Buuren naar Sportpaleis Antwerpen

Geschreven door op 13 augustus 2014 om 16:45
Armin van Buuren, Kingsland 2018 - Fotocredits Shali Blok (ArtiestenNieuws)

Armin van Buuren komt naar het Sportpaleis in Antwerpen. De nummer één DJ ter wereld geeft op 22 november een grote show in de Belgische poptempel. Lees hier alles over de voorverkoop.

Armin van Buuren geeft op 22 november 2014 een grote show in het Antwerpse Sportpaleis. De succesvolle Nederlandse producer maakte dit vandaag bekend op zijn website: www.arminonly.com.

 

Armin Only Intense Wereldtournee.

Het concert in Antwerpen is onderdeel van de “Armin Only Intense”-wereldtournee. De DJ begon zijn tour vorig jaar in Amsterdam met twee volledig uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. Tijdens de komende herfst zal de dj zijn wereldtournee voortzetten. Hij houdt onder andere halt in Valencia, Quito, Buenos Aires, Moskou, São Paulo, Ostrava en Antwerpen.

Voorverkoop Armin van Buuren

De kaartverkoop voor de show van Armin van Buuren begint op zaterdag 16 augustus. Tickets gaan vanaf 12:00 uur in de verkoop op de website van Teleticketservice en op de website van de DJ. Tickets voor het concert kosten tussen 39,50 en 49,50 euro (excl. administratiekosten). De show begint om 22 uur en duurt tot 5 uur.

 

Fans krijgen voorrang

Voor de shows in Amsterdam konden fans zich inschrijven voor een presale code. Helaas waren er onvoldoende kaarten beschikbaar om alle fans van kaarten te voorzien. Dit leidde uiteindelijk tot grote teleurstelling onder velen.

Fans die vorige week met hun presale code geen tickets hebben kunnen bemachtigen, krijgen daarom voorrang op de kaartverkoop. Deze personen hebben inmiddels een nieuwe code per email ontvangen. Met deze code kunnen zij om 11:00 uur al kaarten bestellen. De reguliere verkoop begint een uur later. Hier heb je geen presale code voor nodig.

 

Armin Intense Roadmovie

Volg Armin van Buuren tijdens zijn wereldtournee. Bekijk hier het eerste deel van de Armin Only Intense Roadmovie:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.