Khalid in najaar 2019 met ‘Free Spirit World Tour’ naar Ziggo Dome

Geschreven door op 8 april 2019 om 16:25
Khalid - YouTube screenshot

Khalid komt in oktober 2019 opnieuw naar Nederland! De Amerikaanse zanger treedt deze maand op in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Khalid naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Khalid! Op dinsdag 1 oktober 2019 staat de populaire r&b-zanger op het podium van Ziggo Dome te Amsterdam. De show maakt deel uit van zijn ‘Free Spirit World Tour‘, die in het teken staat van zijn gloednieuwe album. ‘Free Spirit‘ kwam op vrijdag 5 april 2019 uit. In februari 2018 stond de artiest nog in AFAS Live.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 12 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Khalid

De vijfvoudig Grammy-genomineerde muzikant heeft op zijn eenentwintigste al veel bereikt. Zo werd zijn debuutsingle ‘Location’ uit 2016 maar liefst vier keer platina, won hij verschillende grote awards en bereikte zijn debuutalbum ‘American Teen‘ hoog in de hitlijsten. Tevens maakte hij zijn status als één van de grootste beloftes uit de recente muziekgeschiedenis waar. Op vrijdag 5 april 2019 kwam Khalid’s tweede album ‘Free Spirit’ uit. Hierop is de succesvolle hit ‘Talk’ te vinden.

Beluister hier de single:

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.