REC. festival terug in Rotterdam voor tweede editie!

Geschreven door op 24 mei 2017 om 12:18
Rec. Festival - Persfoto YW foto

REC. festival is terug met een tweede editie in Rotterdam Centre! Het eclectische festival maakt een te gekke line-up bekend met ‘many more to come’.

REC. festival 2017

REC. festival vindt van 1 tot 5 november plaats op verschillende locaties in het centrum van Rotterdam. Het festival, dat zichzelf ‘a future classic’ noemt, beschikt over een brede spreiding aan muziekstijlen zoals afrotrap, indierock, hiphop, future R&B, disco, soul en nog veel meer! Wereldartiest Joey Bada$$, die op 3 november in Paradiso staat, is bevestigd voor de line-up.

Tickets

Kaarten voor het festival gaan op donderdag 25 mei in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de website van het festival.

Line-up

Naast Joey Bada$$ zijn er nog veel meer talenten te bewonderen tijdens het grote feest. Artiesten als Colin Benders, Cassius, Saba, Acid Arab en BadBadNotGood zullen het podium veroveren.

Ook de Amerikaanse singer-songwriter Banks, die tot twee keer toe met de Canadese rapper/zanger The Weeknd  tourde, is van de partij. Volgens de organisatoren is dit nog maar het topje van de getalenteerde ijsberg en zijn er binnenkort nóg meer acts die aangekondigd worden!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.