BANKS in november 2019 voor exclusieve show naar Paradiso

Geschreven door op 7 juni 2019 om 12:59
Banks, Foto credits: http://cestlavibe.com/ (CC BY-SA 2.0)

BANKS komt naar Nederland! In november 2019 staat de zangeres in Paradiso Amsterdam voor ‘The III Tour’, vernoemd naar haar nog te releasen album.

BANKS naar Paradiso

BANKS strijkt op vrijdag 8 november 2019 neer in Paradiso te Amsterdam voor haar ‘The III Tour’. De muzikante, die officieel Jullian Rose Banks heet, staat bekend om haar bezwerende en intieme r&b- en popmuziek. De reeks concerten draagt de naam van het album ‘The III’ dat op vrijdag 12 juli 2019 uitkomt. Naast nummers van dit nieuwe album kan het publiek hits verwachten als ‘Begging For Thread’ en ‘Waiting Game’.

Tickets

De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

‘The III’

Zoals de naam van het album ‘The III’ al doet vermoeden is dit het derde album van de singer-songwriter. Het is daarmee de opvolger van ‘The Altar’De dertigjarige brak daarvoor door met het album ‘Goddess’, waarop hits als ‘Begging For Thread’ en ‘Waiting Game’ staan. In aanloop naar haar nieuwe werk bracht de beroemdheid op maandag 29 april 2019 de track ‘Gimme’ uit. Benieuwd? Luister het nummer hieronder:

 

Bronnen: Paradiso, Ticketmaster, YouTube, Twitter, officiële website BANKS

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Hessel van der Wal, Redacteur bij Artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.