André Rieu Vrijthof Maastricht extra concerten op 12, 13 en 14 juli 2013

Geschreven door op 22 november 2012 om 14:45
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

Wegens overweldigende belangstelling heeft André Rieu 3 extra zomerconcerten ingelast voor komende zomer.  Op 12, 13 en 14 juli zal hij een concert geven op het Vrijthof in Maastricht.

De populaire violist en orkestleider had samen met zijn ‘Johann Strauss Orchestra’ al 3 zomerconcerten gepland op 5, 6 en 7 juli 2013 op het Vrijthof in Maastricht. Omdat de belangstelling te groot is voor slechts 3 concerten, is er besloten om daar nog eens 3 concerten aan toe te voegen.

Het is het 9e jaar op rij dat Rieu in de zomer enkele concerten geeft op het Vrijthof en deze zijn ieder jaar erg populair. Ook dit jaar was dat het geval, waardoor er voor de 3 eerder geplande concerten geen plaatsen meer beschikbaar zijn voor de 1e rang.

De kaartverkoop voor de concerten op 12, 13 en 14 juli 2013 begint voor Gold Members aanstaande vrijdag 23 november via de site van André Rieu. Voor slechts €55 kun je al bij het concert zijn, maar als je vooraan wilt zitten betaal je €95. Het is nog niet bekend wanneer niet-members tickets kunnen bestellen.

André Rieu – Ave Maria:

YouTube player

Overzicht van André Rieu Nieuws
http://www.andrerieu.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Rieu Nieuws · Nieuws