Black Sabbath Ahoy concert 2012

Geschreven door op 23 november 2011 om 17:56
Black Sabbath (Ozzy Osbourne) - Foto: NRK P3 - Flickr

Black Sabbath komt volgende de zomer naar Nederland voor een concert. Op 12 juni 2012 treedt de Britse band op in Ahoy, Rotterdam.

Black Sabbath concert

Black Sabbath komt voor een concert naar Nederland. Op 12 juni treedt de Britse band op in Ahoy, Rotterdam. Tickets voor het concert gaan vanaf aanstaande zaterdag 26 november om 10.00 uur in de verkoop bij Livenation.

Het is 33 jaar geleden dat de vier originele leden van de band (Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler en Bill Ward) in de studio zaten. Momenteel werken ze samen met producer Rick Rubin weer aan een nieuw album. Dit album komt naar verwachting rond het najaar van 2012 uit. Daarnaast kondigde de band een wereldtournee aan waarbij ze ook naar Nederland komen!

Black Sabbath verkocht wereldwijd meer dan 70 miljoen albums en won een Grammy. Ze gooide de hele muziekscene overhoop met het nieuwe begrip ‘heavy metal’ muziek. Verder hadden ze veel grote hits en gaven de leden vaak uitverkochte concerten.

Heb jij zaterdag geen tijd of is het al uitverkocht? Een optie is dan om Black Sabbath Tickets te kopen bij veilige ticketmarktplaatsen. Daar zijn namelijk nu al tickets beschikbaar en ook vaak nog na de reguliere verkoop. Succes!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·