5SOS covert Chasing Cars en Wonderwall

Geschreven door op 26 april 2016 om 13:52
5 Seconds of Summer - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Eva Rinaldi

Op dit moment tourt 5SOS met Sounds Live Feels Live door de UK. Deze week waren ze onder andere in Belfast en Manchester en daar deden ze twee covers: Wonderwall en Chasing Cars.

5SOS covert Oasis

De eerste cover werd gedaan tijdens de show in Manchester. Tijdens een gesprek op het podium vertelde drummer Ashton Irwin dat er veel leuke bands uit Manchester komen. Znoemde hij onder andere The 1975 en Oasis. ‘You guys know the song Wonderwall? Do you guys wanna sing it with me right now?’ Vervolgens begon de band Wonderwall te spelen. De fans zongen enthousiast mee en genoten van deze plotselinge verandering van de avond.

Chasing Cars in Belfast

Ondanks dat Luke Hemmings zelf aangaf dat ze normaal geen covers doen, volgde er gister toch een tweede nummer. In Belfast verteld Luke over Snow Patrol voordat hij samen met het publiek een deel van het nummer Chasing Cars zingt.

Sounds Live Feels Live Amsterdam

Op 21 en 22 mei staat 5SOS in de Ziggo Dome met de Sounds Live Feels Live Tour. Voor het tweede concert zijn nog tickets beschikbaar.  Wij zijn benieuwd of 5SOS nog meer nummers gaat coveren tijdens hun tour. Tot nu toe covert de band nummers van artiesten uit het land waar ze optreden. Welk nummer zou jij 5SOS graag zien coveren als ze dit in Amsterdam ook doen?\

 

Bron: Youtube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
5 Seconds of Summer Nieuws · Artiesten · Nieuws · Videos