Duncan Laurence geeft coronaproof concert in Ziggo Dome

Geschreven door op 23 september 2020 om 11:43
Eurovision Song Contest, Duncan Laurence met Eurovisie Songfestival trofee (adjusted) - Fotocredits: Martin Fjellanger, EuroVisionary - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Duncan Laurence staat aankomend najaar gewoon in de Ziggo Dome! De zanger geeft in november een coronaproof concert in de Amsterdamse concertzaal.

Duncan Laurence ‘coronaproof’ naar Ziggo Dome

Het concert van Laurence in de Ziggo Dome stond al een tijdje op het programma, maar door de aanhoudende coronacrisis was het onzeker of deze show wel door kon gaan. Inmiddels is bekendgemaakt dat de indeling van de zaal wordt aangepast, waardoor het optreden gewoon plaats kan vinden.

De Ziggo Dome meldt op zijn website dat het publiek plaats neemt aan ronde tafeltjes, die het podium in het midden van de zaal omcirkelen. De zanger, die in 2019 het Eurovisie Songfestival wist te winnen, staat op dinsdag 17 november 2020 op het Amsterdamse podium.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op maandag 28 september om 10:00 uur in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Eventim.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.