Nielson komt met tweede editie ‘Weet Je Wat Het Is’

Geschreven door op 7 maart 2016 om 9:50

Kaarten het concert van Nielson op 12 maart lopen zo goed dat de zanger besloten heeft in 2017 met een tweede editie van het evenement te komen. 

Tweede editie Weet Je Wat Het Is

Op 12 maart staat Nielson met zijn Weet Je Wat Het Is show in de Heineken Music Hall. Kaarten hiervoor gaan zo goed, dat de zanger besloten heeft met een tweede editie van het evenement te komen: “Het gaat zo goed met de kaartjes dat ik dacht: dan moeten we er ook voor gaan.” De tweede editie van de show vindt plaats op 11 maart 2017.

Kaarten

Kaarten voor de show op 12 maart zijn te bestellen via de site van Eventim. Tickets voor de show in 2017 gaan op 12 maart om 8:00 uur in de verkoop via de site van Weet Je Wat Het Is.

Weet Je Wat Het Is

De Nederlandse zanger scoorde met hits als Sexy Als Ik Dans en Beauty And The Brains en heeft besloten een grootschalig optreden te houden met de titel Weet Je Wat Het Is. Niet alleen treedt hij hier zelf op, maar ook andere bekende Nederlanders komen langs, waar onder Guus Meeuwis.

Nieuw nummer

Nielson kwam gisteren ook uit met een nieuw nummer genaamd Hotelsuite. Deze is opgenomen in samenwerking met Jiggy Djé. Check het nummer hieronder.

 

Bron: nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Als ik niet lig te slapen, luister ik naar muziek.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.