Heather Nova in oktober 2019 naar Utrecht, Den Haag en Alkmaar

Geschreven door op 5 april 2019 om 13:51
Heather Nova (cropped) - Foto: Martijn vdS (Flickr, CC BY 2.0)
UPDATE 5-4-2019: Heather Nova heeft maar liefst twee nieuwe Nederlandse tourdata bekendgemaakt. Op dinsdag 22 oktober 2019 staat de zangeres in Paard Den Haag. Twee dagen later, op donderdag 24 oktober 2019 geeft de Britse een concert in Podium Victorie te Alkmaar. Tickets zijn per direct verkrijgbaar.

Heather Nova komt naar Nederland! De Engelse singer-songwriter komt in het najaar van 2019 voor een show naar de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht.

Heather Nova naar TivoliVredenburg

Heather Nova fans opgelet! De inmiddels 51-jarige singer-songwriter komt op woensdag 23 oktober 2019 naar Nederland. Het optreden van de Britse muzikant vindt plaats in TivoliVredenburg te Utrecht, waar de zangeres het podium van de Grote Zaal betreedt. Tijdens deze avond komen onder andere tracks van Nova’s nieuwe plaat ‘Pearl’, die in juni 2019 verschijnt, langs. Daarnaast zit de show vol nineties hits als ‘London Rain’, ‘Thruth And Bone’ en ‘Walk This World’.

Concertkaarten

Tickets zijn per direct verkrijgbaar via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Pearl’

Ruim vijfentwintig jaar na de komst van haar succesvolle album ‘Oyster’ is Heather Nova terug met ‘Pearl’, het twaalfde studioalbum van de muzikant dat uitkomt op 1 juni 2019. De keuze voor deze titel is niet toevallig. “A pearl is hopefully what forms inside an Oyster after all the years”, aldus Nova. Daarnaast wordt het nieuwe wapenfeit van de zangeres geproduceerd door Youth, die ook werkte aan ‘Oyster’.

Beluister hier een liveversie van Heather Nova’s hit ‘London Rain’:

YouTube player

 

Bronnen: TivoliVredenburg, Twitter, YouTube, heathernova.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.