Nieuw album The Killers komt eraan: “Het klinkt goed!”

Geschreven door op 3 april 2017 om 15:04
The Killers - Foto Badjonni (Flickr)

The Killers hebben een update gegeven over hun nieuwe plaat! De band zegt in gesprek met NME dat de plaat “er bijna is” en dat ze deze zomer al nieuw materiaal zullen spelen.

Nieuw album The Killers komt eraan

De nieuwe plaat van The Killers zit eraan te komen! Dit onthulde de band in gesprek met het Britse online muziekmagazine NME. Het medium sprak met drummer Ronnie Vanucci en zanger Brandon Flowers, backstage tijdens hun show in Mexico.

Het album is inmiddels bijna klaar en fans die de band aankomende zomer op het Britse festival British Summer Time bezoeken, kunnen nieuw materiaal verwachten.

“Ongemakkelijk”

Op de vraag hoe het met het album staat, antwoord Vanucci dat de plaat eraan komt: “Het klinkt goed. We hebben een probleem waarbij we twee stappen vooruit nemen en dan één terug, dus daardoor duurt het wat langer. We blijven onszelf afvragen: ‘Wat zou een vier-mans band doen? Hoe houden we het ‘fresh’?’ Het is een constante experimentele oefening.”

Zanger Brandon Flowers vult zijn drummer aan: “Hoe zou een band in 2017 moeten klinken?” Vanucci vervolgt: “We proberen op een punt te komen waarbij we ons allemaal een beetje ongemakkelijk voelen. Wanneer iedereen zich een klein beetje ongemakkelijk voelt, dan weten we dat we er zijn. We proberen onszelf in een andere richting te duwen, gaan dan terug en proberen weer een andere richting.”

Nieuw materiaal tijdens British Summer Time

Brandon Flowers verklapte tijdens het interview tevens dat de band nieuwe nummers zal spelen tijdens haar show op het Britse festival British Summer Time“Tegen die tijd hebben we nieuwe shit voor jullie,” voegt Vanucci toe.

Teaser

In januari gaf de band haar fans al een klein voorproefje van nieuw materiaal. De uit Las Vegas afkomstige band plaatste een trailer online voor haar show op British Summer Time, waarbij nieuw materiaal in de achtergrond te horen is:

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.