Frenna brengt Meisjes Blijven Meisjes ‘ADE Special’ naar AFAS Live

Geschreven door op 20 augustus 2019 om 11:29
The Other Favourites, Paula Temple, Tabitha, Moonchild, tickets winnen, Exit Eden, The Black Madonna, collabro, Mercury Rising, BlocBoy JB, Ultimate Eagles, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pixabay (Creative Commons Zero (CC0) license) Louis Cole Joris Voorn

Frenna komt naar AFAS Live! De Nederlandse rapper brengt aankomend najaar een speciale ADE show naar de Amsterdamse concertzaal.

Frenna brengt ‘ADE Special’ naar AFAS Live

Rapper Frenna scoorde in 2015 een grote hit met zijn track ‘Meisjes Blijven Meisjes’, een samenwerking met onder meer Ronnie Flex. In ditzelfde jaar vond de eerste clubeditie van het gelijknamige en vrouwvriendelijke feest plaats in Rotterdam.

Na vele succesvolle edities in indoor clubs en op festivals, is het aankomend najaar tijd voor de grootste indoor editie tot nu toe. AFAS Live wordt op zaterdag 19 oktober omgetoverd tot de grootste nachtclub van Nederland tijdens de speciale ADE editie van ‘Meisjes Blijven Meisjes’.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 21 augustus in de verkoop via de website van het evenement. Zijn de tickets inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
AFAS Live Nieuws · Artiesten · Frenna Nieuws · Nieuws · Venues