Bruno Martini en Timbaland in studio voor ‘Youngr’

Geschreven door op 25 oktober 2018 om 14:22
Bruno Martini - Credits: Pablodiego15 - Bron: Wiki Commons (CC BY-SA 3.0)

Bruno Martini en Timbaland zijn wederom samen de studio ingedoken. De twee producers hebben o.a. samengewerkt met Shaun Jacobs. Op 19 oktober 2018 ziet het resultaat van de samenwerking, ‘Youngr‘, het daglicht.

Bruno Martini en Timbaland brengen ‘Youngr’ uit

Bruno Martini en Timbaland zijn voor de tweede keer de studio ingedoken. In 2017 brachten de mannen in samenwerking met Johnny Franco de track ‘Road‘ uit. Vrijdag 19 oktober 2018 kwam de zomerse upbeat housetrack met Shaun Jacobs uit: ‘Youngr‘.

Videoclip

In de videoclip, die werd opgenomen in Martini’s geboortestad São Paulo, zijn opvallend veel snelle auto’s te zien. Dat blijkt overigens geen toeval. “I’ve always been into fast cars and race cars,” vertelt de 26-jarige dj en producer tijdens de persrelease. “I thought the whole vibe and setting and edge of drifting fitted with the atmosphere I wanted to lay down on the Youngr video (…).

Bruno Martini

Martini behoort tot een van de meest innovatieve talenten in de hedendaagse muziekscene. In zijn thuisland breekt de artiest verschillende records. Met de debuutsingle ‘Hear me Now’ heeft Bruno ruim 350 miljoen streams weten te behalen. Ook in het buitenland timmert de Braziliaan hard aan de weg. De track ‘Savages‘, in samenwerking met onder andere Sunnery James, heeft zes weken in de Nederlandse Tipparade gestaan.

Beluister hier de single ‘Youngr’:

YouTube player

 

Bron: Armada Music, Billboard, brunomartini.com, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.