The Maine in april 2019 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 19 november 2018 om 13:50
The Maine (John O'Callaghan) - Fotocredits: Andreas Lawen, Fotandi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

The Maine komt naar Nederland! De Amerikaanse poppunkband staat begin april 2019 op de bühne van de Melkweg te Amsterdam.

The Maine naar Melkweg

Het concert van The Maine vindt plaats plaats op vrijdag 5 april 2019 in zaal ‘The Max’ van de Amsterdamse Melkweg. Dit optreden staat in het teken van hun nieuwe album dat uitkomt in 2019. De naam en exacte releasedatum van de inmiddels zevende plaat is nog niet bekend.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 23 november 2018 in de verkoop. Vanaf 10:00 uur zijn de kaarten verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

The Maine

De punkband is sinds 2007 in de running. Een jaar later brachten zij hun debuutalbumCan’t Stop Won’t Stop uit. Met het nummer ‘Into Your Arms’, dat hieronder te beluisteren is, werden de rockers razend populair.

YouTube player

8123 Fest

In januari 2019 organiseert de band zelfs, voor de tweede keer, een eigen festival in de Amerikaanse staat Arizona. Naast hun eigen optredens, betreden onder anderen Mayday Parade, We The Kings en Real Friends het podium op het 8123 festival.

 

Bron: Melkweg, themaineband.com, 81-23.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.