The Waterboys aankomende zomer twee keer naar Paradiso

Geschreven door op 20 maart 2018 om 10:47
The Waterboys - Persfoto Paradiso (zie mail Paradiso)

The Waterboys komen terug naar Nederland! De Britse folkrockband geeft aankomende zomer twee intieme shows in Paradiso Amsterdam.

The Waterboys twee keer naar Paradiso

De iconische band The Waterboys was in 2017 nog in AFAS Live te vinden, maar pakt het dit jaar een stuk intiemer aan! De rockers reizen aankomende zomer opnieuw naar Amsterdam, maar ditmaal staan twee shows in Paradiso op het programma. Frontman Mike Scott en co. betreden het Amsterdamse podium op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn per 23 maart verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

‘Out of All This Blue’

Zanger en gitarist Mike Scott richtte de band in 1983 op en in de jaren die volgden zou de band zich constant opnieuw uitvinden. Zo waagde de band zich, mede door ontelbare line-up wisselingen, aan stijlen als rock-‘n-roll, punk, soul en Keltische muziek.

In 1993 besloot de band om een punt achter haar carrière te zetten, maar enkele jaren later kwam het gelukkig weer bij elkaar. In 2017 brachten de Britten het dubbelalbum ‘Out of All This Blue’ uit, het twaalfde studioalbum van de band.

 

Bron: Paradiso Amsterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.