Douwe Bob tour kick-off in De Helling in Utrecht

Geschreven door op 4 oktober 2016 om 11:03
Douwe Bob, Douwe Bob annuleert, - Fotocredits: Albin Olsson - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

De najaarstour van Douwe Bob is bijna helemaal uitverkocht! Daarom komt de zanger als kick-off van zijn tour naar De Helling!

Douwe Bob in concert

Bijna zijn hele najaarstour is al uitverkocht. Heb je geen kaarten kunnen krijgen? Dan krijg je nu nog een kans. Het komt niet vaak meer voor dat je Douwe Bob in zo’n intieme setting kan zien. Op 12 oktober staat de singer-songwriter in De Helling. Het komt niet vaak voor dat je de zanger in zo’n intieme setting kan zien. Zijn najaarstour bestond onder andere uit concerten in de Bibelot, Paradiso en TivoliVredenburg.

Tickets voor de intieme show

Kaarten voor de show zijn onder andere verkrijgbaar via De Helling. De kaarten zijn al beschikbaar dus ben er snel bij!

Douwe Bob

In 2012 werd de zanger bekend door De beste singer-songwriter van Nederland. Hij won de finale van onder andere Nielson. Die zomer was Douwe onder andere te zien op Sziget in Boedapest en songbird in Rotterdam. De singer-songwriter bracht zijn debuutalbum uit op 3 mei 2013. Het album verscheen op zijn eigen label Sweetheart of the Rodeo. Op 15 mei 2015 bracht de zanger zijn tweede album Pass it on uit bij zijn nieuwe platenmaatschappij Universal. In 2016 vertegenwoordigde Douwe ons op het Eurovisiesongfestival, waar hij de elfde plaats haalde. In mei 2016 kwam zijn album Fool Bar uit, vernoemd naar zijn Fool bar.

Luister hier naar Slow Down:

YouTube player

Bron: De Helling

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.