Appelpop 2019 bevestigt onder andere Danny Vera en Thomas Azier

Geschreven door op 25 april 2019 om 11:41
Appelpop , Tussen De Hoge Bomen, Danny Vera (Persfoto) - Credits: Escha Tanihatu

De organisatie van Appelpop 2019 heeft nieuwe namen aangekondigd! Onder andere Danny Vera, Thomas Azier en Son Mieux treden op tijdens het tweedaagse festival.

Nieuwe namen Appelpop

Er zijn vijf nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Appelpop 2019! De organisatie van het gratis festival heeft laten weten dat Danny Vera, Thomas Azier, Son Mieux, EUT en Muyayo Rif het podium betreden op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2019. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder andere Within Temptation, Kraantje Pappie, Racoon, Douwe Bob en Davina Michelle optreden tijdens het evenement. Bekijk het volledige programma op de website van het evenement.

Gratis festival

Het tweedaagse evenement staat bekend als het grootste gratis festival van Nederland. Jaarlijks vindt het plaats in het tweede weekend van september aan de Waalkade in Tiel. Hiermee is het muziekfestival voor veel liefhebbers een afsluiting van het festivalseizoen.

 

Bron: Appelpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.