Extrema Outdoor viert 20 years of LOVE

Geschreven door op 2 december 2014 om 18:31
Extrema Outdoor (EO) - Fotograaf Tom Doms - Bron Persbericht MyNewsDesk

Extrema Outdoor trakteert de bezoekers op een bijzonder podium tijdens haar twintigste verjaardag. Ter ere van dit jubileum wordt een extra area aan het festival toegevoegd waar de Dj helden van toen hun kunsten vertonen.

De eerste editie van Extrema vond plaats in 1996. “We willen het publiek het beste van nu én het beste van toen geven”, aldus Marcel Mingers, creatief directeur van Extrema. ‘XO’ vindt plaats op 11 juli 2015 en staat wereldwijd bekend om haar kwalitatieve, brede line-up en unieke show primeurs.

Tijdens de negentiende editie genoten bijna 30.000 bezoekers zichtbaar van Dj’s als Afrojack, Netsky, Baauer en Jeff Mills.

20e EDITIE Extrema Outdoor

Het thema van de twintigste editie ’20 years of Love’ verwijst naar de wijze waarop de organisatie haar parade paardje Extrema Outdoor organiseert. De organisatie is een hechte familie waar ook de bezoeker en de meebouwende creatieve collectieven deel van uitmaken. “Liefde en passie is na al die jaren nog steeds onze drijfveer”, zegt Mingers trots. “We zijn die eigenwijze ‘gekleurde’ eend in de bijt”.

Het ‘Love people love planet principe’ van Extrema is niet onopgemerkt gebleven. Zo ontving Extrema tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober nog een internationale award voor haar duurzame festivaltoepassingen.

TRUE LOVERS

De eerste ticketkopers, de True Lovers, worden dit jaar extra verwend. Zij ontvangen toegang tot het exclusieve True Lover deck backstage bij het ’20 years of love’ podium, waar zij samen met hun oude DJ helden kunnen proosten op de twintigste verjaardag. De verkoop van de True Lover tickets start 1 december 2014 via de website XOfestival.nl

XO = SHOW

Extrema Outdoor organiseerde veertien jaar geleden als eerste festival een eindshow en wordt sindsdien geroemd om haar unieke showspektakels.

Mingers belooft het publiek deze twintigste editie een authentieke eindshow ervaring. “We verzamelen weer met z’n allen rondom het water en gaan nog even helemaal los tijdens een mooie theatrale eindshow. Ik krijg nu al kippenvel als ik eraan denk, het gaat bijzonder worden.”

De twintigste editie van Extrema Outdoor vindt plaats op 11 juli 2015. Extrema Outdoor is een liefdevolle ontmoetingsplek aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven. ‘XO’ programmeert een breed aanbod aan exclusieve artiesten uit verschillende dance-genres, zoals techno, techhouse, dubstep en house.

Het festival trok 30.000 bezoekers tijdens de vorige editie. Het thema van deze editie is: 20 years of LOVE. De Line-up wordt 26 maart 2015 bekend gemaakt.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·
Artikel Categorieën:
Extrema Outdoor Nieuws