Extrema: Tickets XO Live morgen de helft goedkoper

Geschreven door op 14 november 2012 om 12:28
Extrema Outdoor (EO) - Fotograaf Tom Doms - Bron Persbericht MyNewsDesk

Het dance festival XO Live, dat voorheen Extrema Outdoor heette, komt morgen met een interessante actie. Voor minder dan de helft van de originele prijs kun je dan namelijk een ticket bemachtigen! 

XO Live is de opvolger van Extrema Outdoor dat al jaren een van de grootste dance-festivals van Nederland is. Begin dit jaar werd de naam van het festival veranderd vanwege de toename aan live-optredens van artiesten en bands.

Organisator Extrema meldt in een persbericht dat de voorverkoop van het festival morgen begint met een interessante actie. Vanaf 12 uur zijn er kaarten te koop voor slechts €29, waarna de prijs geleidelijk aan oploopt tot de reguliere prijs van €59.

Dit jaar was de 17e  editie van XO Live, waar wereldsterren als LMFAO, David Guetta, Nero en The Bloody Beetroots optredens gaven. Volgend jaar is het festival op zaterdag 13 juli aan het strand van Aquabest in Best. Meer info over het festival vind je op de site van XO Live.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Extrema Outdoor Nieuws · Nieuws