Lil’ Kleine wil internationaal succes en werkt aan Engelstalige muziek

Geschreven door op 7 juni 2017 om 11:45
Lil' Kleine (Bron: YouTube)

Lil’ Kleine droomt ervan om internationaal bekend te worden en werkt daarom aan Engelstalige muziek! Het is nog niet bekend wanneer de rapper dit gaat uitbrengen.

Lil’ Kleine wil internationaal succes

Lil’ Kleine gaat internationaal! Tegen magazine Grazia vertelt de rapper dat hij niets liever wil dan internationaal doorbreken en dat hij door zijn goede vrienden, zoals onder andere Martin Garrix en rapper Tinie Tempah, verder geholpen kan worden, de Engelstalige kant op.

Lil’ Kleine, die eigenlijk de naam Jorik Scholten draagt, wil nog rijker en succesvoller worden. De rapper vindt dat hij goed verdient, maar verteld dat hij nog lang geen miljonair is.

Lil’ Kleine investeert

Op 28 mei 2017 verscheen een controversiële video van de rapper, waarin hij op Ibiza twee briefjes van 500 euro verscheurt. Toch verscheurt Lil’ Kleine zijn geld niet alleen, hij investeert het ook! De rapper is van plan een frietzaak te openen op het Rembrandtplein in Amsterdam. De Nederlandse muzikant zou dit willen opstarten met zijn allerbeste vriend en zijn moeder. Volgens Lil’ Kleine is het een investering voor de toekomst: het verdient goed geld en je betaalt weinig belasting.

Nieuw album ‘Alleen’

Voorlopig houdt de rapper zich nog even bezig met Nederlandstalige muziek. Op 31 augustus 2017 verschijnt zijn nieuwe album ‘Alleen’, die onder meer verkrijgbaar is bij Bol.com. Het album is wel al te luisteren op Spotify.

Bron: Nu.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Albumreleases · Artiesten · Lil' Kleine Nieuws · Nieuws