Major Lazer dropt nieuwe EP in samenwerking met wereldsterren

Geschreven door op 7 juni 2017 om 10:49
Major Lazer - Fotocredits Pitpony.photography - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Het electronicatrio Major Lazer slaat weer toe met een nieuwe EP! De mannen werken op het nieuwe meesterwerk samen met een aantal megasterren.

Major Lazer terug met nieuwe EP

Major Lazer, bestaande uit Diplo, Jillionaire, and Walshy Fire, is terug! Het trio scoorde voorheen al monsterhits met onder andere Lean On en ‘Cold Water’ en werkte samen met sterren als Justin Bieber en Nicki Minaj. Nu zijn de mannen terug met een gloednieuw meesterwerk, bestaande uit zes singles. De nieuwe EP genaamd ‘Know No Better’ verscheen op 1 juni.

‘Know No Better’

Op ‘Know No Better’ werkten de mannen samen met megasterren als Camilla Cabello, Quavo en Travis Scott aan een gelijknamig nummer. Op de EP zijn onder andere ook wereldsterren als Sean Paul, Konshens, Jidenna en Nasty C te horen.

‘Music Is the Weapon’

Eerder maakte Major Lazer al bekend met een nieuw album te komen, getiteld ‘Music is the Weapon’. De plaat is bevestigd voor 2017, de precieze datum is nog niet bekend. In de tussentijd zijn er nog genoeg hits van de muzikanten om ons zoet te houden, zeker met deze nieuwe EP.

De single ‘Know No Better’ doet het tot nu toe het beste op Spotify. Niet zo heel gek natuurlijk, als deze supersterren bijeen komen dan is dat te verwachten! Benieuwd geworden naar hoe deze EP klinkt? Check het hier:

Bron: YouTube, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.