Willem met ‘Man In Nood’ naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam

Geschreven door op 17 april 2019 om 15:05
Willem - Screenshot Youtube

In september 2019 geeft rapper Willem zijn allerlaatste ‘Man In Nood’ show in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Willem naar Carré

Na een succesvolle en uitverkochte tournee, heeft Willem zijn laatste optreden van de concertreeks aangekondigd. Op zaterdag 7 september 2019 sluit de rapper zijn ‘Man In Nood’ tour af in het Koninklijk Theater Carré. Tijdens de show staat het gelijknamige soloalbum van de muzikant centraal.

Aan poppodium de Melkweg, organisator van het concert, laat de artiest weten: “Ik had nooit durven dromen dat een introspectief album als ‘Man In Nood’ zo goed ontvangen zou worden bij mijn fans en we met de live show op zulke mooie plekken konden spelen. Ik krijg nog steeds persoonlijke berichten van mensen over het album en de vraag of er meer live shows komen. Daarom heb ik besloten om nog één allerlaatste show toe te voegen, op een plek waarvan ik nooit had durven dromen ooit te mogen spelen: Koninklijk Theater Carré. Ik hoop jullie allemaal te zien op zaterdag 7 september!”.

Kaartverkoop

Tickets gaan op donderdag 18 april 2019 om 9:00 uur in de verkoop via de website van het theater. Uitverkocht? Kijk hier

Man In Nood

Op Willem de Bruin’s debuutalbum als soloartiest komt de mentale strijd die hij de afgelopen jaren heeft moeten voeren naar voren. De nummers gaan over depressie, paniek, geldproblemen en gedachten over zelfmoord. Als eerste single van ‘Man In Nood bracht de rapper ‘Houten Pak’ uit.

Beluister hier de single:

 

Bron: Melkweg, Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.