Tussen De Hoge Bomen in augustus 2019 naar Live At Amsterdamse Bos

Geschreven door op 17 april 2019 om 13:05
Appelpop , Tussen De Hoge Bomen, Danny Vera (Persfoto) - Credits: Escha Tanihatu

In augustus 2019 vindt het kleinschalige festival Tussen De Hoge Bomen plaats in het Amsterdamse Bostheater. Onder andere Maaike Ouboter en Danny Vera betreden deze avond het podium.

Tussen De Hoge Bomen naar Live At 2019

De organisatie van Live At 2019 heeft een nieuwe concertavond aangekondigd! Op zondag 4 augustus 2019 vindt het festival Tussen De Hoge Bomen plaats in het Amsterdamse Bostheater. De avond wordt georganiseerd door zangeres Maaike Ouboter. Op haar sociale media laat de artieste weten al lang te dromen van dit evenement.

De eerste namen zijn tegelijkertijd met de aankondiging van het intieme muziekfestival bevestigd. Geike opent de avond, waarna Danny Vera alleen met strijkers het podium betreedt. Ook Novastar zal solo optreden en Maaike Ouboter sluit de avond af met haar band. De namen voor de overige kleinere podia worden later bekendgemaakt.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 20 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

Live At 2019

Tijdens het nieuwe seizoen van Live At betreden meerdere artiesten het podium van het openluchttheater. Zo werden eerder namen als De Dijk, Edwin Evers Band, Don McLean, Douwe Bob en Caro Emerald toegevoegd aan de line-up.

 

Bron: Live At Amsterdamse Bos

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.