Beres Hammond & Harmony House in juni 2019 naar Melkweg

Geschreven door op 11 maart 2019 om 11:21
Bad Wolves, Melkweg - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)
UPDATE 22-3-2019: Beres Hammond & Harmony House hebben wederom een show toegevoegd aan hun tour. Dit optreden vindt op dinsdag 4 juni 2019 plaats in De Oosterpoort te Groningen. Kaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van het poppodium.

UPDATE 20-3-2019: Op maandag 10 juni 2019 komt Beres Hammond ook naar Paard, Den Haag. Tickets zijn per direct verkrijgbaar via de website van het poppodium.
In het voorjaar van 2019 komen Beres Hammond & Harmony House naar Nederland! De artiesten geven samen een concert in de Melkweg en TivoliVredenburg.

Beres Hammond & Harmony House Melkweg

Goed nieuws voor reggae-fans! Beres Hammond geeft samen met zijn band Harmony maar liefst twee concerten in Nederland. Op woensdag 5 juni 2019 treedt de formatie op in de Oude Zaal van de Melkweg Amsterdam. Drie dagen later, op zaterdag 8 juni 2019, geven de muzikanten een show in de Utrechtse TivoliVredenburg. Beide optredens staan in teken van het album Never Ending, dat in oktober 2018 werd uitgebracht. De plaat is opgenomen in zijn eigen Harmony House Studio.

Tickets

Concertkaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

Hits

In de jaren ’70 startte de reggaezanger zijn muzikale carrière. Hammond brak door bij het grote publiek met de hits ‘Respect To You Baby’,  ‘Tempted to Touch’ en ‘Is This A Sign’. Zijn nieuwe album ‘Never Ending‘ nam hij in samenwerking met collega’s Dean Fraser, Mafia & Fluxy, Robbie Lyn, Errol ‘Flabba’ Carter en Winston ‘Bopee’ Bowen op.

Beluister hier de track ‘I’m Alive’ afkomstig van de nieuwe plaat:

 

Bronnen: Melkweg, YouTube, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.