Nickelback op 10 november 2015 naar Ziggo Dome voor concert

Geschreven door op 1 december 2014 om 11:57
Nickelback - Bron: Stuart Sevastos - Flickr/Wikimedia Commons

Nickelback komt in het najaar van 2015 naar Nederland. Op 10 november geeft de rockband een concert in de Ziggo Dome. Een dag later staat Nickelback ook in de Lotto Arena.

Het concert in de Ziggo Dome is onderdeel van hun No Fixed Address-tour. Daarmee toert Nickelback door Noord-Amerika, Australië en Europa. Een dag na het optreden in de Ziggo Dome zal Nickelback ook een concert in de Lotto Arena te Antwerpen geven.

Kaartverkoop Nickelback’s concert in Ziggo Dome

Sinds hun oprichting in 1995 verkocht Nickelback wereldwijd meer dan 50 miljoen albums. Daarmee is de Canadese rockband een van de bestverkopende buitenlandse acts in de Verenigde Staten. in 2013 stond Nickelback ook al in de Ziggo Dome. Hun toenmalige Greatest Hits-show was compleet uitverkocht en zorgde ervoor dat de Ziggo Dome op haar grondvesten schudde.

Des te meer reden om zo snel mogelijk kaarten voor dit concert te bemachtigen. Nickelback’s shows zijn een waar spektakel en zorgen altijd voor een fantastische avond. De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 5 december om 12.00. Maar je kan nu al kaarten voor Nickelback in de Ziggo Dome vooraf reserveren. Daar zijn ook kaarten voor het concert in Antwerpen te bestellen. Want Nickelback in Nederland,… dat wil je voor geen goud aan je voorbij laten gaan.

Nickelback

Nickelback brak in 2001 door met het nummer How You Remind Me. Vanaf dat moment begon de Canadese rockband onder leiding van frontman Chad Kroeger hit na hit te scoren. Ook Nederland kon niet ontsnappen aan de populariteit van de band.

Alhoewel Nickelback in Nederland nog nooit de nummer één-positie heeft bezet, waren de hits van de band wel constant in de hitlijsten te vinden. Ook de radiostations kregen niet genoeg van de songs. De ongeëvenaarde populariteit van de rockband zorgt ongetwijfeld ook nu weer voor een uitverkochte Ziggo Dome.

YouTube player

Nickelback is ook’ meest gehate band’

Desondanks is niet iedereen overtuigt van de kwaliteit van Nickelback. Zo verkozen lezers van muziekblad Rolling Stone de rockband  in 2013 tot de op één na slechtste band uit de jaren 90. Nickelback staat daarnaast ook bekend als meest gehate band ter wereld, waarbij vooral frontman Chad Kroeger het mikpunt van de kritiek is (zie bijvoorbeeld onderstaande foto).

 

Onlangs werd er zelfs een crowdfundingproject gestart om ervoor te zorgen dat de band nooit meer in London op zou treden. In 30 dagen werd daarmee een bedrag van 339 dollar opgehaald van de 1000 dollar die als doel was gesteld. Helaas voor de campagnestarter heeft de muzikanten daar echter geen boodschap aan. Nickelback sluit de No Fixed Adress-tour namelijk af in… London.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Nickelback Nieuws · Nieuws