WIN: 2×2 kaarten voor Anthony Joseph in Podium Grounds Rotterdam (UPDATE: winnaars zijn bekend)

Geschreven door op 3 november 2016 om 14:29
Anthony Joseph & The Spasm Band - Foto: Xi WEG - Flickr (CC BY 2.0)

Op 12 november presenteert Anthony Joseph op zijn 50e verjaardag zijn nieuwste album in Podium Grounds Rotterdam! Wij mogen 2×2 kaarten weggeven voor het concert van de Brits-Caribische zanger!

Anthony Joseph concert – winactie

Op zaterdag 12 november treedt Joseph op in Podium Grounds in Rotterdam. Het concert van de muzikant, die op die dag bovendien 50 wordt, staat vooral in het teken van zijn zesde studioalbum Caribbean Roots, dat eerder dit jaar uitkwam. Op deze nieuwe plaat is zijn heerlijke mix van genres als jazz en funk te horen die hij zowel begeleidt met zang als met spoken word en rap.

Wil jij aanwezig zijn bij deze ongetwijfeld feestelijke concertavond? Ga dan naar onze Facebook-pagina, en like en reageer vervolgens op de post van deze winactie om kans te maken op kaarten!!

UPDATE: De winnaars voor deze actie zijn inmiddels bekendgemaakt!

Achtergrond en literaire invloed

De titel van het album verwijst naar Josephs eigen achtergrond. De artiest woont al jaren in Groot-Brittannië, maar werd geboren op Trinidad. Zijn ervaringen met verschillende culturen verwerkt hij niet alleen in zijn muziek; Joseph heeft ook meerdere dichtbundels en boeken op zijn naam staan.

Hiernaast geeft de Brits-Caribische zanger ook nog eens lezingen op het gebied van creatief schrijven aan de Universiteit van Londen. Joseph wordt alom gerespecteerd voor zijn bijdrages aan de Britse literatuur en wordt door sommigen zelfs ‘the leader of the black avant-garde in Britain’ genoemd; Joseph is dan ook een waar multi-talent te noemen!

YouTube player

Met dank aan: Podium Grounds Rotterdam

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Anthony Joseph Nieuws · Fun Content · Winnen