Wovenhand komt voor 5 optredens naar Nederland en België

Geschreven door op 29 april 2016 om 12:17

Countryband Wovenhand heeft een Europese tour aangekondigd, en daar zitten in oktober 2 Nederlandse en 3 Belgische data bij!

Wovenhand naar Nederland

De countryband heeft vanochtend een intensieve Europese tour aangekondigd, en bezoekt daarbij ook Nederland en België. Op 4 oktober staan de Amerikanen in de Effenaar in Eindhoven, en op 5 oktober in de Melkweg in Amsterdam.

Wovenhand naar België

Na de twee Nederlandse shows is de groep drie keer in België te zien. Op 6 oktober in Het Depot in Leuven, op 7 oktober in Handelsbeurs in Gent, en op 8 oktober in L’Eden in Charleroi.

Kaarten

Kaarten voor Wovenhand zijn onder andere te koop via Ticketmaster. Voor de Belgische optredens zijn de kaarten via de websites van de organisatoren te koop.

16 Horsepower

Wovenhand is de band van voormalig 16 Horsepower-zanger David Eugene Edwards. Country en folk worden afgewisseld met experimentele religieuze thema’s. In 2014 kwam hun meest recente album Refractory Obdurate uit.

 

Bron: Band-pagina

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Concertaankondigingen · Wovenhand Nieuws