Oud en nieuw met De Jeugd Van Tegenwoordig in TivoliVredenburg

Geschreven door op 24 oktober 2019 om 14:59
De Jeugd van Tegenwoordig @ Appelsap Fresh Music Festival 2018 - Fotocredits: Shali Blok (ArtiestenNieuws)4

TivoliVredenburg heeft wederom een NYE-feest aangekondigd. Op 31 december 2019 kun je bij het Utrechtse poppodium het jaar 2019 afsluiten met o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig en Marco V.

Nieuwjaarsviering in TivoliVredenburg met De Jeugd van Tegenwoordig

TivoliVredenburg is ’the place to be’ tijdens oudejaarsavond. Feestvierders kunnen in Utrecht naar De Jeugd van Tegenwoordig, Gotu Jim en Willie Wartaal in één van de vele zalen van het poppodium. Kijk voor de volledige line-up, hier!

Tickets

De kaartverkoop start op zondag 27 oktober om 12:00 uur en verloopt via de website van TivoliVredenburg. ‘Let op! Voor deze avond geldt een leeftijdsgrens, waardoor bezoekers onder de 18 geen toegang krijgen’.

Avondprogramma

De avond start in de Ronda-zaal waar artiesten De Jeugd van Tegenwoordig en Gotu Jim tot klokslag twaalf optreden. DJVT sluit het jaar af waarna het feest kan beginnen. In Park 6 op de zesde verdieping wordt een vuurwerkshow gegeven met onder andere oliebollen en champagne.

Vanaf de jaarwisseling zijn bezoekers vrij om elke zaal te bezoeken. Tropicalismo staat in de Cloud Nine voor een boogie-tunes set en in de Ronda vindt elk 1.5 uur een dj set met variërende muziek uit de 90’s, en 10’s plaats. Voor de afsluiter kunnen feestvierders terecht bij trance-dj Marco V in de Ronda.

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws · Venues