Top Gear Live Ziggo Dome Show op 27 april 2013

Geschreven door op 5 december 2012 om 14:52
Logo Topgear - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Top Gear Live, de meest spectaculaire autotheatershow ter wereld, komt op 27 april 2013 naar Nederland! Deze keer zullen alle 3 de Top Gear presentatoren op het podium aanwezig zijn.

Top Gear gaat ook dit keer zijn naam waarmaken. Dit enorme spektakel met brandende auto’s, spectaculaire stunts aangevuld met heel veel mooie auto’s tovert een lach op iedereens gezicht. Je zit gedurende de hele show gegarandeerd op het puntje van je stoel!
Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May oftewel de drie originele presentatoren van Top Gear zullen ook hun humor niet vergeten en vertellen je alle ins en outs van de auto-industrie.

Iedereen die de show in 2010 al gezien heeft hoeft niet bang te zijn, dit is een geheel nieuw evenement. Nieuwe absurd gemodificeerde auto’s, nieuwe superwagens en nieuwe spectaculaire stunts. De enige herhaling is het pakt van The Stig, hij zal namelijk ook weer acte de presence geven!

Jeremy Clarkson: ‘We hebben uw favoriete autoprogramma getransformeerd in de meest spectaculaire auto theatershow van het universum. We tonen de beste en leukste onderdelen van Top Gear en gaan los in een arena vol actie. Ik weet zeker dat dit een spektakel gaat worden!’

Dit mag je niet missen, ongetwijfeld de meest spectaculaire autoshow die er is!

Kaarten zijn te koop via Seetickets. De prijzen variëren tussen €99 (1e rang) en €45 (5e rang).

Bekijk hieronder alvast een voorproefje:

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws