André Rieu heeft leven om moeten gooien na burn-out

Geschreven door op 4 december 2012 om 17:17
André Rieu - Foto: Christopher Dart - Flickr (CC BY 2.0)

André Rieu heeft zijn leven drastisch moeten veranderen na de burnout die hij half januari kreeg. Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter met de muzikant.

“In plaats van veel interviews geven, trek ik tijd uit om te sporten”, aldus Rieu.

Begin dit jaar had hij geen andere keus dan een pauze van 3 maanden in te lassen. “Dat was wel schrikken. Als je in je bed ligt en alles begint te draaien, is dat niet fijn.” Hij heeft zijn volledige levensstijl om moeten gooien om er bovenop te komen.

André: “Mijn trainer komt drie keer per week en pakt me dan flink aan. Het is verschrikkelijk, het doet pijn en vaak vraag ik me af: moet ik hiervoor betalen?” Gelukkig weet hij zelf ook dat het nodig is om zijn lichaam in topconditie te houden voor het leven dat hij leidt.

Naast veel sporten is hij ook veel meer op zijn voeding gaan letten. “Ik volg geen dieet, maar eet gezond”, zegt hij. Voorheen at hij naar eigen zeggen alles wat op zijn pad kwam. “Het harde werk brengt resultaat. Ik ben al twaalf kilo kwijt en zit weer goed in mijn vel.”

André Rieu – The Second Waltz (Shostakovich)

YouTube player
Overzicht van André Rieu Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
André Rieu Nieuws · Nieuws