Death Grips voor concert naar Nederland

Geschreven door op 2 augustus 2016 om 10:47

Het hiphoptrio Death Grips komt naar Nederland! De explosieve Amerikaanse groep uit geeft in oktober een bruut optreden in Amsterdam!

Death Grips concert

Good news! Death Grips komt voor een optreden naar Nederland! Het hiphoptrio uit de Verenigde Staten komt op zondag 30 oktober het dak van de Amsterdamse Tolhuistuin af blazen.

Death Grips kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op donderdag 4 augustus om 10:00.

Brute ontregeling

Dat is de enige manier waarop wij deze experimentele hiphopgroep uit Sacramento, Californië kunnen beschrijven. Dit is hiphop in de meest extreme vorm met invloeden van noise, punk en industrial. Met de donkere en agressieve raps van MC Ride erbij is het echt something else.

Ze gaan ook erg hard met het maken van albums. Sinds hun debuut The Money Store uit 2012 zijn er in totaal liefst vijf albums gemaakt. Bottomless Pit kwam deze lente uit, waarop ze hun explosieve reputatie waar maken met nog meer brute beats. Wij hopen dat ze het Tolhuistuin heel houden.

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.