Gaat Robbie Williams op wereldtournee met zijn nieuwe album?

Geschreven door op 10 oktober 2016 om 13:52

Op 4 november is het dan eindelijk zover! Het nieuwe album ‘Heavy Entertainment Show’ ligt dan in de schappen. En als het aan de 42-jarige zanger ligt hoort daar ook een tour bij!

Gaat Robbie Williams op wereldtournee?

De zanger was afgelopen weekend te gast bij Q Music België, uiteraard werd de vraag gesteld of de Europeanen een tour van de zanger kunnen verwachten. Het antwoord was een volmondig ja, met het nieuwe album hoopt de entertainer stadions te gaan vullen!

Robbie vertelde dat ie een geweldige tijd op Rock Werchter heeft gehad en daarom ook zeker terug gaat keren naar België. Daarmee hebben de Belgen dus zekerheid van een show van de Engelsee zanger! Het is helaas nog niet bekend of we in Nederland ook een concert kunnen verwachten. Maar met een Europese tour gaan we er natuurlijk wel vanuit dat ons land niet overgeslagen wordt!

The Heavy Entertainment Show

Het elfde studioalbum van Robbie werd vrij onverwacht aangekondigd op televisie. In het geheim werkte de zanger aan The Heavy Entertainment Show, dat gebaseerd is op de ervaringen die Robbie heeft met de entertainmentbusiness. Dit deed die niet alleen, hij werkte onder andere samen met Ed Sheeran, Stuart Price en John Grant. Op 4 november is het album verkrijgbaar.

YouTube player

 Bron: Qmusic België

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.