The Naked and Famous in februari naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 10 oktober 2016 om 13:20
The Naked and Famous - Foto: Chris Goldberg - Flickr (CC BY-NC 2.0)

The Naked and Famous komt volgend jaar naar Nederland! In februari geeft de Nieuw-Zeelandse groep een concert in TivoliVredenburg in Utrecht!

The Naked and Famous concert

Op vrijdag 10 februari 2017 staat de electropop-band in het Utrechtse poppodium.

The Naked and Famous tickets

Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via de site van TivoliVredenburg. De kaartverkoop start op vrijdag 14 oktober om 10:00 uur.

Nieuw-Zeelandse electropop

In 2010 brak de Nieuw-Zeelandse groep internationaal door met het album Passive Me, Aggressive You. Vooral de ultracatchy single Young Blood groeide uit tot een bekende hit, mede dankzij het feit dat het nummer in diverse grote series en films te horen was. Ook het tweede album, In Rolling Waves uit 2013, werd overwegend positief ontvangen.

The Naked and Famous weet altijd heerlijk pakkende nummers te maken en tegelijkertijd vernieuwend te blijven door te experimenteren met verschillende elektronicagenres. Of het nou synthpop, alternatieve dance, electorock of new wave is: het vijftal is altijd even catchy. Op vrijdag 14 oktober komt alweer het derde studioalbum, Simple Forms, uit. Een van de nieuwe nummers van de plaat heet Higher is hieronder te beluisteren:

YouTube player

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.