Concert At Sea 2019 bevestigt o.a. Noel Gallagher en Jett Rebel

Geschreven door op 28 februari 2019 om 10:39
Concert At Sea, Noel Gallagher - Credits: Jose Francisco Del Valle Mojica - Bron: Wikimedia Commons

Er zijn nieuwe namen bevestigt voor Concert At Sea 2019! Ook Noel Gallagher, Nielson en Jett Rebel treden op tijdens het driedaagse festival.

Nieuwe namen CAS 2019

De organisatie van Concert At Sea heeft nieuwe namen aangekondigd voor de aankomende editie. In het weekend van donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 juni 2019 betreedt onder andere Noel Gallagher met zijn band High Flying Birds het podium van het Zeeuwse festival. Organisator Paskal Jakobsen laat op de website van het evenement weten blij te zijn met de nieuwe namen. “We zijn heel blij dat ook Noel Gallagher naar ons festival komt. Ik verheug me op het moment dat er een Oasis klassieker over de Brouwersdam schalt.

Bekijk hier een overzicht van de bevestigde namen:

Kaartverkoop

Alle weekendkaarten voor het festival zijn uitverkocht. Via de website van het evenement zijn nog enkele dagtickets voor de donderdag te verkrijgen. Kijk hier voor tickets.

CAS 2019

Eind november 2018 werden de eerste namen voor het festival aangekondigd. Zo staan ook onder andere Nile Rodgers & Chic, BLØFDouwe BobGolden EarringRondé en Guus Meeuwis op de Brouwersdam.

 

Bron: Concert At Sea

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.