Bökkers in 2019 met nieuwe tour naar o.a. Utrecht, Zwolle en Amsterdam

Geschreven door op 13 februari 2019 om 16:56
Bökkers - Bron: persbericht De Oosterpoort

Vanaf maart 2019 reist Bökkers heel Nederland door tijdens de ‘Leaven In De Brouweri-je Tour 2019‘. De Overijsselse band komt langs onder andere TivoliVredenburg en Paradiso. 

Bökkers in 2019 op tour

Vanaf maart 2019 gaat Bökkers op tour! De Overijsselse rockband geeft op zaterdag 16 maart 2019 een try out-show in Boerderij Beekbergen. Op zaterdag 23 maart 2019 begint de ‘Leaven In De Brouweri-je Tour 2019‘ in Enschede. Tijdens de tour komen de rockers langs poppodia als Hedon, TivoliVredenburg en Fluor. Ook staan festivals als Dauwpop, Zwarte Cross en Tuckerville op het programma. De laatste show van de tournee vindt plaats op maandag 30 december 2019 in Paradiso Amsterdam. De showreeks staat in het teken van het gelijknamige album, dat eind maart 2019 uitkomt.

Bekijk hier een overzicht van alle tourdata:

Kaartverkoop

Tickets zijn te verkrijgen via de websites van de desbetreffende poppodia en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Bökkers

De Sallandse rockers staan bekend om de spectaculaire feesten die zij telkens weten te geven op festivals, feesttenten en concertzalen. Rocknummers als ‘Annie uut de Bochte’, ‘Jezus’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet‘ komen tijdens de shows voorbij. Op vrijdag 23 maart 2019 wordt er nieuwe muziek aan het repertoire toegevoegd. Het zesde studioalbum ‘Leaven In De Brouweri-je’ ligt vanaf dan in de winkel.

Beluister hier de nieuwste single ‘Duutse Grens‘:

 

Bron: Persbericht Oosterpoort, bokkersband.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.