Beyoncé heeft ‘baby fever’ en werkt in het geheim aan nieuw album

Geschreven door op 29 januari 2018 om 9:46
Beyoncé - Fotocredits: Nat Ch Villa (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Beyoncé wil slechts zes maanden na de geboorte van de tweeling, nóg een baby. Ook is Queen B in het geheim bezig met een nieuw album.

Beyoncé wil nóg een baby

Volgens een bron dicht bij de populaire artiest heeft ze babykoorts. “Beyoncé brengt veel tijd door met haar tweeling en is een zeer betrokken moeder“, vertelt de insider. Sinds de geboorte van haar zoon en dochter, Sir en Rumi Carter, is het muzikaal stil gebleven rondom de wereldartiest. “Ze is toegewijd aan het werken aan haar aanstaande optredens, trainen en voor de kinderen zorgen en dat is het!” Vertelt de insider aan nieuwsplatform Hollywoodlife.

De bron geeft aan dat de zangeres zich al voorbereid op haar toekomstige geplande optredens en het uitbrengen van een nieuw album, dus tijd voor een nieuwe zwangerschap zit er niet in.

Coachella

De ‘Sorry‘-zangeres geeft op het moment de prioriteit aan het uitvoeren van de Coachella-shows om het goed te maken dat ze het jaar ervoor de shows moest cancelen. Ze bereidt zich hierop voor door middel van SoulCycle-lessen en dansoefeningen. “Beyoncé houdt van spin-lessen, ze neemt ze met Jay-Z en doet ze soms thuis. Ze is in een topvorm maar dit komt vooral door haar dansrepetities.”

Nieuw album

Na bijna twee jaar muzikale stilte, komt de popdiva naar verluid eindelijk weer met een nieuw album. De geheime bron laat weten dat de Queen B het album ‘onverwachts’ rond de periode van haar Coachella shows gaat uitbrengen.

Dit album leidt natuurlijk weer tot een wereldtournee, dus voorlopig lijkt het er niet op dat er nieuw babynieuws wordt aangekondigd.

Lemonade

De laatste plaat die ‘Bey‘ uitbracht, Lemonade, werd over het algemeen kritisch geprezen. Het concept van dat project was de affaire van haar man en wat dit voor haar huwelijk betekende. ‘Lemonade’ deed het zó goed dat Adele het niet kon geloven toen zij, en niet Beyoncé won in de Grammy categorie ‘Beste album van het jaar’. De Britse superster brak zelfs gaar Grammy in tweeën om hem te delen met Beyoncé.

 

Bron: Hollywoodlife

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Beyoncé Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels