André Rieu staat in 2018 opnieuw voor uitverkocht Vrijthof!

Geschreven door op 22 september 2017 om 21:50

Reguliere tickets voor de Vrijthof concerten van André Rieu zijn uitverkocht! De Limburgse top-violist staat op 6, 7 en 8 juli opnieuw in thuisstad Maastricht.

André Rieu verkoopt Vrijthof opnieuw uit

Zoals verwacht zijn de jaarlijkse Vrijthof-shows van André Rieu opnieuw volledig uitverkocht! De Nederlandse concertmeester kondigde op 20 september zijn traditionele shows voor 2018 aan. André betreedt op 6, 7 en 8 juli het podium in de binnenstad van Maastricht. Tickets voor de shows gingen op vrijdag 22 september om 10:00 uur in de verkoop.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Wat vervelend! We hebben wel een aantal tips voor je, waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf de website van André Rieu in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra concerten aangekondigd!
  • Check sites als Ticketswap en Marktplaats! Fans die onverhoopt toch niet blijken te kunnen, bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.
  • Probeer het eens bij een vertrouwde secundaire aanbieder van kaarten! Je betaalt hier wellicht iets meer, maar je hebt in ieder geval de garantie dat je er bij bent!
  • André Rieu staat in januari ook in de Ziggo Dome! Wil jij André absoluut live zien? Dan kun je nog tickets voor zijn show in Amsterdam krijgen!

Ticketstress

Er ontstond vrijdagmiddag nog enige tijd verwarring online. De website waar de kaartverkoop plaatsvond bleek niet optimaal te werken, waardoor veel fans in paniek raakten:

Ben jij erbij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen, ondanks de technische problemen? Laat het ons weten! En heb je nog vragen over de concerten van de wereldberoemde violist? Bekijk dan dit artikel!

Bron: andrerieu.com

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Tino Martin concerten in Den Haag en Amsterdam razendsnel uitverkocht De concerten van Tino Martin in Carré Amsterdam en AFAS Circustheater in Den Haag waren beiden razendsnel uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten? ...
Niall Horan concert in AFAS Live binnen kwartier volledig uitverkocht Het concert van ex-directioner Niall Horan was vrijdagmorgen binnen een kwartier compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?Niall Horan...
Kendrick Lamar concert in Ziggo Dome razendsnel uitverkocht Het concert van  Kendrick Lamar in de Amsterdamse Ziggo Dome was binnen 20 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?Kendrick ...
Clubtour Marco Borsato binnen een dag compleet uitverkocht De clubtour van Marco Borsato was binnen een dag compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets?Marco Borsato Uitverkocht Marco Borsato is...
Beide shows The Script in Ziggo Dome zo goed als uitverkocht! The Script is populairder dan ooit! De concerten in de Ziggo Dome van 15 en 16 maart 2017 waren vandaag al snel zo goed als uitverkocht.UPDA...
The Prodigy concert in 013 Tilburg binnen 1 minuut uitverkocht Het concert van The Prodigy bij poppodium 013 in Tilburg was vanmorgen binnen één minuut volledig uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten?The...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Andre Rieu Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu