André Rieu staat in 2018 opnieuw voor uitverkocht Vrijthof!

Geschreven door op 22 september 2017 om 21:50

Reguliere tickets voor de Vrijthof concerten van André Rieu zijn uitverkocht! De Limburgse top-violist staat op 6, 7 en 8 juli opnieuw in thuisstad Maastricht.

André Rieu verkoopt Vrijthof opnieuw uit

Zoals verwacht zijn de jaarlijkse Vrijthof-shows van André Rieu opnieuw volledig uitverkocht! De Nederlandse concertmeester kondigde op 20 september zijn traditionele shows voor 2018 aan. André betreedt op 6, 7 en 8 juli het podium in de binnenstad van Maastricht. Tickets voor de shows gingen op vrijdag 22 september om 10:00 uur in de verkoop.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Wat vervelend! We hebben wel een aantal tips voor je, waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf de website van André Rieu in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra concerten aangekondigd!
  • Check sites als Ticketswap en Marktplaats! Fans die onverhoopt toch niet blijken te kunnen, bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.
  • Probeer het eens bij een vertrouwde secundaire aanbieder van kaarten! Je betaalt hier wellicht iets meer, maar je hebt in ieder geval de garantie dat je er bij bent!
  • André Rieu staat in januari ook in de Ziggo Dome! Wil jij André absoluut live zien? Dan kun je nog tickets voor zijn show in Amsterdam krijgen!

Ticketstress

Er ontstond vrijdagmiddag nog enige tijd verwarring online. De website waar de kaartverkoop plaatsvond bleek niet optimaal te werken, waardoor veel fans in paniek raakten:

Ben jij erbij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen, ondanks de technische problemen? Laat het ons weten! En heb je nog vragen over de concerten van de wereldberoemde violist? Bekijk dan dit artikel!

Bron: andrerieu.com

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Bijzonder concert Bastille binnen twee minuten uitverkocht! De bijzondere show van Bastille in TivoliVredenburg is compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan tickets voor deze populaire show?Bastille Reo...
Pearl Jam concert Ziggo Dome in recordtempo compleet uitverkocht Het concert van Pearl Jam in de Ziggo Dome was vrijdagochtend binnen 10 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaarten? Pearl Jam uitver...
Tears for Fears concert in AFAS Live volledig uitverkocht! De show van Tears for Fears in AFAS Live is uitverkocht! De Britse band betreedt op 14 mei 2018 het podium van de Amsterdamse muziektempel.Tears...
Show Norah Jones in Paradiso binnen vijf minuten uitverkocht Norah Jones staat op 3 april 2018 in een uitverkocht Paradiso! Tickets voor de show van de jazzzangeres vlogen razendsnel de deur uit.Show Norah...
André Rieu kondigt elfde en twaalfde Vrijthof-shows aan André Rieu heeft opnieuw twee extra shows aangekondigd. De meesterviolist staat ook op 12 en 19 juli op het Vrijthof in Maastricht.André Rieu ko...
Simple Minds concert binnen 5 minuten volledig uitverkocht Het concert van Simple Minds was vanmorgen in no time compleet uitverkocht! Hoe kom je nu nog aan tickets? Concert Simple Minds uitverkocht De kaart...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Andre Rieu Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu