André Rieu staat in 2018 opnieuw voor uitverkocht Vrijthof!

Geschreven door op 22 september 2017 om 21:50

Reguliere tickets voor de Vrijthof concerten van André Rieu zijn uitverkocht! De Limburgse top-violist staat op 6, 7 en 8 juli opnieuw in thuisstad Maastricht.

André Rieu verkoopt Vrijthof opnieuw uit

Zoals verwacht zijn de jaarlijkse Vrijthof-shows van André Rieu opnieuw volledig uitverkocht! De Nederlandse concertmeester kondigde op 20 september zijn traditionele shows voor 2018 aan. André betreedt op 6, 7 en 8 juli het podium in de binnenstad van Maastricht. Tickets voor de shows gingen op vrijdag 22 september om 10:00 uur in de verkoop.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Wat vervelend! We hebben wel een aantal tips voor je, waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf de website van André Rieu in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra concerten aangekondigd!
  • Check sites als Ticketswap en Marktplaats! Fans die onverhoopt toch niet blijken te kunnen, bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.
  • Probeer het eens bij een vertrouwde secundaire aanbieder van kaarten! Je betaalt hier wellicht iets meer, maar je hebt in ieder geval de garantie dat je er bij bent!
  • André Rieu staat in januari ook in de Ziggo Dome! Wil jij André absoluut live zien? Dan kun je nog tickets voor zijn show in Amsterdam krijgen!

Ticketstress

Er ontstond vrijdagmiddag nog enige tijd verwarring online. De website waar de kaartverkoop plaatsvond bleek niet optimaal te werken, waardoor veel fans in paniek raakten:

Ben jij erbij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen, ondanks de technische problemen? Laat het ons weten! En heb je nog vragen over de concerten van de wereldberoemde violist? Bekijk dan dit artikel!

Bron: andrerieu.com

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Beide shows Glennis Grace in AFAS Live uitverkocht Heb jij nog geen tickets voor een van de twee Whitney Houston-tributes van Glennis Grace in AFAS Live? Dan hebben we slecht nieuws voor je! Beide show...
Ben Howard voor extra concert naar TivoliVredenburg Ben Howard heeft een derde show toegevoegd aan zijn exclusieve clubtour in TivoliVredenburg. Kaarten voor de eerste twee shows zijn al uitverkocht.  ...
5 Seconds of Summer (5SOS) in AFAS Live binnen kwartier uitverkocht Wow! Het concert van 5 Seconds of Summer in AFAS Live Amsterdam was vrijdagochtend binnen 15 minuten compleet uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan ticke...
Graspop 2018 schrijft geschiedenis en gaat uitverkochte editie tegemoet Graspop 2018 moet nog van start gaan, maar de 23e editie van het metalfestival schrijft nu al geschiedenis! Het vierdaagse festival is voor het eerst ...
Lauryn Hill concert binnen half uur compleet uitverkocht Lauryn Hill uitverkocht: Het concert van Lauryn Hill in AFAS Live Amsterdam was vanmorgen binnen een half uur uitverkocht. Hoe kom je nu nog aan kaart...
Ook zaterdag tickets Graspop 2018 volledig uitverkocht De kaartverkoop voor Graspop 2018 gaat als een speer! Na de combi-tickets voor het hele festival en de kaarten voor de vrijdag, zijn nu ook de tickets...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Andre Rieu Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu