André Rieu staat in 2018 opnieuw voor uitverkocht Vrijthof!

Geschreven door op 22 september 2017 om 21:50

Reguliere tickets voor de Vrijthof concerten van André Rieu zijn uitverkocht! De Limburgse top-violist staat op 6, 7 en 8 juli opnieuw in thuisstad Maastricht.

André Rieu verkoopt Vrijthof opnieuw uit

Zoals verwacht zijn de jaarlijkse Vrijthof-shows van André Rieu opnieuw volledig uitverkocht! De Nederlandse concertmeester kondigde op 20 september zijn traditionele shows voor 2018 aan. André betreedt op 6, 7 en 8 juli het podium in de binnenstad van Maastricht. Tickets voor de shows gingen op vrijdag 22 september om 10:00 uur in de verkoop.

Ik heb geen tickets, wat nu?

Is het jou niet gelukt om tickets te bemachtigen? Wat vervelend! We hebben wel een aantal tips voor je, waardoor je er wellicht toch bij kunt zijn:

  • Blijf de website van André Rieu in de gaten houden. Wellicht worden er nog extra concerten aangekondigd!
  • Check sites als Ticketswap en Marktplaats! Fans die onverhoopt toch niet blijken te kunnen, bieden hier vaak hun kaarten aan.
  • Ga op zoek naar winacties! Veel radiostations en websites houden regelmatig winacties voor concerten.
  • Probeer het eens bij een vertrouwde secundaire aanbieder van kaarten! Je betaalt hier wellicht iets meer, maar je hebt in ieder geval de garantie dat je er bij bent!
  • André Rieu staat in januari ook in de Ziggo Dome! Wil jij André absoluut live zien? Dan kun je nog tickets voor zijn show in Amsterdam krijgen!

Ticketstress

Er ontstond vrijdagmiddag nog enige tijd verwarring online. De website waar de kaartverkoop plaatsvond bleek niet optimaal te werken, waardoor veel fans in paniek raakten:

Ben jij erbij?

Is het jou wel gelukt om tickets te bemachtigen, ondanks de technische problemen? Laat het ons weten! En heb je nog vragen over de concerten van de wereldberoemde violist? Bekijk dan dit artikel!

Bron: andrerieu.com

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Show Jay-Z en Beyoncé in Amsterdam ArenA razendsnel uitverkocht! De show van Beyoncé en Jay-Z is volledig uitverkocht! Reguliere tickets voor de show van het sterrenkoppel vlogen zoals verwacht binnen no-time de deu...
James Bay show in AFAS Live binnen minuten uitverkocht De show van James Bay in deMelkweg is uitverkocht! De Britse popster staat aankomende zomer in de Amsterdamse concertzaal. Hoe kom je nu nog aan ticke...
Nieuw nummer van Pearl Jam zorgt voor uiteenlopende reacties Pearl Jam verraste onlangs vriend en vijand met de release van de single 'Can't Deny Me'. De plaat werd afgelopen weekend uitgebracht, maar de reactie...
10 gouden tips bij het online bestellen van concertkaarten Vis je regelmatig achter het net met concertkaarten kopen? Artiesten Nieuws geeft je de 10 gouden tips waarmee je de volgende keer die tickets wel sco...
Extra concerten in Carré van Marco Borsato razendsnel uitverkocht De extra concerten van Marco Borsato in Carré zijn razendsnel uitverkocht. De iconische zanger staat in november en december in een uitverkochte zaal....
Tickets voor MadNes 2018 in recordtempo uitverkocht MadNes 2018 is volledig uitverkocht! De organisatie van het Amelandse festival meldt dat de tickets er in recordtempo doorheen zijn gegaan.MadNe...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Andre Rieu Nieuws · Artiesten · Nieuws · Uitverkocht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu