Rammstein ontkracht geruchten over pensioen: “Geen ‘afscheidsalbum'”

Geschreven door op 19 september 2017 om 11:01
concerten, Rammstein - Jonas Rogowska (Wikimedia Commons, license Attribution-Share Alike 3.0 Unproved)

Rammstein heeft het nieuws over een mogelijk pensioen ontkracht. De band zag zich genoodzaakt om op alle ophef te reageren, middels een statement op haar website.

Rammstein ontkracht pensioen-geruchten

Rammstein-fans kunnen opgelucht adem halen! Onlangs doken geruchten op over een mogelijk einde van de band. Deze geruchten ontstonden naar aanleiding van een interview van gitarist Richard Kruspe, waarin hij zei dat hij het gevoel had dat de bands opkomende plaat wel eens haar laatste kon zijn. De band heeft nu middels een statement op haar website gereageerd.

“Geen geheime plannen”

In het statement zegt de Duitse band: “In tegenstelling tot andere berichten van de pers, heeft Rammstein geen ‘geheime plannen’ voor een ‘afscheidsalbum’ of een ‘laatste tournee’. De band werkt momenteel aan nieuwe songs, na een succesvolle festivaltour.”

Voorlopig hoeven we dus nog niet te vrezen voor het einde van de Duitse Tanzmetall-band! Gelukkig, want afgelopen zomer bewezen de rockers nog altijd in bloedvorm te zijn! De band gaf in juli een knallende show op het Belgische Graspop Metal Meeting.

Bron: Rammstein.de

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws