Live at Westerpark in 2013 terug van weggeweest!

Geschreven door op 22 november 2012 om 18:07
Logo Artiesten Nieuws - Wit Vierkant (ArtiestenNieuws)

3fm DJ Sander Lantinga meldde zojuist dat er in 2013 weer een aantal Westerpark concerten aan zit te komen. In 2011 en 2012 gingen de concerten niet door, maar volgend jaar zijn ze terug van weggeweest! 

Tijdens de Coen & Sander show meldde de 3fm DJ dat de Westerpark concerten volgend jaar weer terug zullen keren. Van 2007 tot en met 2010 werden jaarlijks 4 tot 7 concerten georganiseerd rond eind juni/begin juli. Deze concerten worden samengepakt onder de naam ‘Live at Westerpark’ en vinden plaats in het cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam.

Tijdens die dagen komen nationale én internationale toppers naar Nederland voor concerten in het Westerpark. Tijdens eerdere edities kwamen onder meer Radiohead, Keane, Faithless, Lenny Kravitz en Mika optreden.

In 2011 en 2012 ging Live at Westerpark niet door omdat organisator Mojo destijds geen headliners kon vinden. Mojo woordvoerder Marjanne Manders legde destijds uit: “Live At Westerpark is een behoorlijk grote productie, waar we veel voor moeten optuigen. Dan moet je wel drie dagen kunnen draaien, dus drie artiesten hebben, voordat het loont. Dat is vorig jaar niet gelukt en het ziet ernaar uit dat het weer niet gaat lukken.”

Lenny Kravitz – Let Love Rule (Live at Westerpark)

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws