Crazy Pianos opnieuw op theatertour in 2016 en 2017

Geschreven door op 24 mei 2016 om 12:50
Persfoto Logo Crazy Pianos On Tour (stemevents)

Goed nieuws voor fans van Crazy Pianos! De muzikanten komen het komende seizoen weer naar het theater met een nieuwe ‘Best Of!’ theatertour.

Persfoto Logo Crazy Pianos On Tour (stemevents)

Persfoto Logo (stemevents)

Crazy Pianos Theatertour 2016-2017

De muzikanten van Crazy Pianos weten al jaren hoe ze de theaterzaal op zijn kop moeten zetten. De talentvolle artiesten zingen, swingen en spelen op de drums, saxofoon en de bekende rode piano’s.

The Best of!

Voor het nieuwe seizoen hebben de muzikanten de allergrootste hits in een spetterend nieuw programma gepropt. De nieuwe tour heet dan ook heel toepasselijk ‘The Best Of!’.
Het belooft sowieso een spectaculaire show te worden waarbij het onmogelijk is om stil te blijven zitten. Een swingende en muzikale avond is leuk voor jong en oud en maakt het tot een geweldig uitje voor het gehele gezin.

Tickets

Tickets voor ‘The Best Of!’ Crazy Pianos zijn onder andere online verkrijgbaar via NTK of de websites van de theaters. Kijk hier voor een complete speellijst met data en locaties in 2016 en 2017.

Promovideo

Bekijk hier een promovideo van Crazy Piano’s on Tour:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · ·