Opnieuw faillissement voor Marco Borsato

Geschreven door op 4 mei 2010 om 20:39
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Opnieuw gaat een bedrijf van Marco Borsato het financieel niet redden. De curator gaat binnenkort het faillissement aanvragen van het bedrijf Lab Venture.

The Entertainment Group leende de afgelopen jaren miljoenen euro’s aan startende bedrijfjes, schrijft De Telegraaf dinsdag. Die leningen liepen via het bedrijf Lab Venture, dat in dezelfde handen is als The Entertainment Group. De startende bedrijfjes zouden allemaal onder de maat hebben gepresteerd.

Eerder werd bekend dat de curator sterke vermoedens had dat er faillissementsfraude plaatsvond bij Lab Venture. Het bedrijf zou kleine mediabedrijven vlak voor hun faillissement doorverkopen aan een bakkerijmachinefabriek in Nijverdal.

“Ik hoop dat ze héél diep onderzoek doen”, reageerde Borsato eerder. De zanger vertelde toen te hopen dat de onderste steen boven zou komen. “Ik heb nooit een actieve functie gehad bij Lab Venture.” The Entertainment Group, waar Borsato aandeelhouder van was, werd vorig jaar september failliet verklaard. Borsato zou miljoenen in het bedrijf hebben gestoken.

Bron: Novum Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws