Marco en Leontine Borsato na ruim twintig jaar uit elkaar

Geschreven door op 4 februari 2020 om 18:17
Marco Borsato, Buma NL awards 2018 - Fotocredits: Shali Blok (artiestennieuws)

Marco en Leontine Borsato gaan scheiden. De zanger meldt het vervelende nieuws op zijn Facebookpagina. Het koppel is ruim twintig jaar getrouwd geweest.

Marco en Leontine Borsato uit elkaar

Vervelend nieuws voor Marco Borsato! De zanger deelde dinsdagmiddag het nieuws dat hij en zijn echtgenote Leontine Borsato uit elkaar zijn. Borsato meldt in een statement op zijn Facebookpagina dat het koppel met pijn in het hart een punt heeft gezet achter een huwelijk van ruim twintig jaar.

“We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven,” schrijft Marco in het statement. De popster vraagt tevens om hem en zijn gezin rust en privacy te gunnen, om het vervelende nieuws te verwerken. Het liefdesleven van Borsato stond in oktober 2019 al volop in de spotlights nadat bekend was geworden dat hij een kortstondige affaire had met pianiste Iris Hond. In januari liet de zanger nog weten zich tijdelijk terug te trekken in verband met een burn-out.

 

Bron: Facebook @borsato.marco

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Marco Borsato Nieuws · Nieuws